Sidosryhmätilaisuudet

Juurruttamisseminaari – 24.9.2015 – WinNova – Pori, Liisanpuisto, Suomi

Seminaari järjestettiin projektien ja organisaatioiden välisenä yhteistyönä. Seminaarin otsikkona oli ”mihin menet ammatillinen koulutus?” ja se oli suunnattu ammatillisen koulutuksen johdolle. Seminaarin tarkoituksena oli valottaa ammatillisen koulutuksen tulevia näkymiä ja hakea yhteistä suuntaa eteenpäin.

Seminaarin ohjelma sisälsi mm. seuraavia puheenvuoroja:

1. Amke ry:n toimitusjohtaja luennoi aiheesta mihin suuntaa ammatillinen koulutus.
2. Tulevaisuuden tutkija Turun yliopistolta valotti koulutuksen ja ennakoinnin toimintamalleja.
3. Opetushallituksen edustaja piti puheenvuoron itsearvioinnista kehittämiseen.
4. Työelämäkoordinaattori WinNovasta kertoi satakuntalaisesta ennakointimallista
5. WinNovan toimitusjohtaja ja Sataedun johtaja kertoivat ajankohtaisia kuulumisia toisen
asteen ammatillisesta koulutuksesta Satakunnassa.

Stay In -hanke oli esillä juurruttamisseminaarin yhteydessä järjestetyillä minimessuilla. Seminaariin osallistui 42 henkilöä, jotka edustivat 14 eri organisaatiota ammatillisen koulutuksen ja sen sidosryhmien kentältä. Suurin osa osallistujista oli lähialueilta (Satakunta, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Uusimaa).

bild   bild2

 

Sidosryhmätapaaminen vertaisarvioinnin muodossa – 6.3.2015, WinNova – Pori, Suomi

Sidosryhmätapaamisen tärkein tavoite oli tiedottaa ja keskustella Stay IN -hankkeesta toisen, ison toisen asteen ammatillisen koulutuksen järjestäjän edustajien kanssa (Sataedu). Näin saimme rakentavia kehitysehdotuksia sisäisiltä ja ulkoisilta sidosryhmiltämme ja pystyimme kehittämään Stay IN -tuotteista entistä parempia.

Sidosryhmätapaamiseen ja vertaisarviointiin osallistui WinNovasta kehityspäällikkö, hankekoordinaattori, koulutuspäällikkö, projektihenkilöstö sekä neljä nuorten tulosalueen ammatillista opettajaa, jotka olivat myös osallistuneet Stay IN -hankkeen pilottikoulutukseen. Sataedusta osallistuivat kehityspäällikkö, projektikoordinaattori sekä projektipäällikkö. Yhteensä päivän aikana henkilöitä oli paikalla 13.

bild   bild2